Om mig

Jaco
Jaco

Lær mig at kende

Hej alle læser. Jeg hedder Monica og bor i Bjerringbro i Midtjylland. Jeg er gift med Torben, vi har ingen børn men har 3 dejlige hunde. Vi elsker at camperer og ligger fast i Hvalpsund. Der oppe har vi nogle skønne naboer der er lige så hundetossede som os. Området er skønt især når man har hund, der er mange gode muligheder for at lufte hunde, så små og lange turer. Hundene elsker når vi er på camping.

Lidt om hundene

Da jeg lærte Torben at kende havde jeg allerede Jaco som er en blanding mellem Schæfer, Norskelg hund og Cocker Spaniel. Ham er født den 25 april 2003, en rigtig dejlig hund rolig og kærlig. Jeg har aldrig trænet med ham og kan godt se i dag at det ville have været godt for os begge. Han er en god og velopdragen hund, men det ville have været rart at have haft de værktøjer jeg har lært ved at træne med kvik

Kvik
Kvik

Vi har 2 beagler. Kvik er født den 21 august 2014 og er en rigtig dejlig bandithan er ikke altid nem at træne med, men det går fremad også selv om at han er en beagle. Jeg træne lydighed, nordisk spor og agility med ham. I april 2016 overtog vi min brors og svigerindes beagle Bella, hun er født den 2 oktober 2014 så næsten ligeså gammel som Kvik. De kunne ikke aktivere hende nok. Kvik og Bella har bare så meget glæde af hinanden og det går så godt med hende. Alle vores hunde har et utroligt dejligt sind og kan med næsten alle hunde og mennesker.

 

bella-til-forside

Bella

 

Uddannelse

Jeg er udannet faglært landmand med svin som speciale. Jeg arbejde en del år indenfor landbruget, indtil jeg fik en arbejdsskade og måtte skifte branche. I 2007 begyndte jeg på kontoruddannelsen og har arbejdet på kontor lige siden

Bloggen

Jeg er ikke uddannet dyrlæge eller hunde psykolog men har været hundeejer i mange år. Det jeg skriver er min egen meninger og erfaring, det kan være at der er andre med en anden mening og det skal der være plads til. det er altid rart at skabe en god debat. Det er det samme med træner den ene kan have en måde de skal lærer tingene på en anden træner har en anden måde.