Jubii agility dag den 20 marts

Agility

Vellykket dag med agility

Jubii dag Kvik har bare været så god til agility. Det er ikke det nemmeste at træne med en beagle, der kan let komme noget i vejen for træningen, f.eks. lyde og især dufte. Vi har en rigtig dygtig træner, og en god hjælpe træner. Selv om at kvik ikke altid er nem en sjælden gang heller vil på bukkejagt, “se mor jeg fik næsten bukke, er jeg ikke dygtig” er jeg rigtig glad for at jeg valgte at beg til præ-agility. 

Lydighed en del af opvarmningen

Jeg tror at koden er ved at knække hvordan vi holder kontakten. Mette som er hjælpe træner har lavet et super godt opvarmnings program, hvor der er en del lydighed i. Siden at vi startede på det, er vi blevet meget bedre. Det er nemmere at få kontakten og holde den. Jeg træner med en beagle og det er ikke altid nemt at bevare koncentrationen især ikke hvis han ikke ved hvad jeg vil have ham til. Det er jo sjovere at lege, i hvert fald tit.

Det kræver en del lydighed at gå til agility for det foregår uden snor og halsbånd. Jeg træner stadigvæk lydighed med ham, og det vil vi blive ved med, for jeg kan mærke at det gør noget godt. Jeg er glad for at gå til lydighed for jeg kan mærke på ham at han bliver mere opmærksom på hvad jeg laver. Kvik bliver bedre og bedre men det går ikke altid så hurtig som jeg vil. Det at træne med en beagle kræver en del tålmodighed. Agility er en sjov hundesport, både for dig men også for hunden.

Agility et godt hold arbejde

Vi har det rigtig godt på holdet, og er gode til at hjælpe hinanden hvis der er brug for det. Der bliver snakket en del i sær når vi er færdig med dagens træning. Samtaler er brede men mest om træning. Det er rart at vi kan snakke om hvad der er gået godt men også hvad der gik galt til træningen. Jeg kan kun varmt anbefale at starte til agility.

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *