Da beagle Bella blev en del af familien

En ny beagle i familien

I April måned overtog vi min bror beagle tæve. De kunne ikke aktivere hende nok så hun splittede alt ting ad. En beagle kan godt være en udfordring hvis den ikke bliver stimuleret nok. Det kan være en rigtig dejlig og god familie hund til dem der har tiden til at aktivere den.

Der hvor Bella kommer fra, ødelagde hun alt hvad hun kunne komme til, når hun var alene hjemme. De prøvede med at sætte hende i bur, det splittede hun bare ad, lukkede hende ude i gange haps en vaskemaskine. De fik en Golde Retriever, for at se om hun manglede selskab, det hjalp kun lidt. De gjorde meget for at hun skulle føle sig tilpas, og var gode ved hende. Det er bare svært at have en beagle der skal opdrages og to små børn på sammen tid.

Tænk for du handler

Der er desværre mange der anskaffer sig en hund, uden at sætte sig ind i hvad hund man får. En beagle er en meget aktiv hund, der kræver en del motion. Deres hjerner tænker hurtigt og der er ikke lang fra velopdragen hund til bølle. Hvis den ikke bliver stimuleret nok kan den være en terrorist, men hvis den får brugt noget af sin energi er det bedste familie hund. Når man overvejer at anskaffe sig en hund, er der en del der skal der skal tænkes igennem.

  • Hvorfor vil vi have hund
  • Hvad skal den bruges til
  • Hvor stor en hund skal vi have
  • Hvad koster det at anskaffe sig en hund
  • Hvor meget tid har vi lyst til at bruge på hunden
  • Vil vi gå til hvalpetræning med den
  • Det er bare nogen af de overvejelser der skal gøres.

Der er rigtig mange ting man er nød til at overveje for man vælger at får en hund. Det er så sørgeligt at man er nød til at skulle af med sin hund, bare fordi at der ikke er blevet gjort nogen overvejelser.

Beagle Bella blev en del af familienBeagle som nusser

Da vi fik Bella sov hun næsten ikke, vi skulle bare bevæge ørene og hun stod klar til at skulle ud. Det har ændret sig rigtig meget siden, hun er blevet god til at slappe af der skal ikke ske noget hele tiden, hun sover hele natte og er næsten ikke til at vække om morgen. Hun gøede altid af alt, det er hun ikke helt kommet over i nu, men det går fremad.

Det værste er dog at hun stikker af, vi er vand til med Kvik at han ikke bare render hvis lågen er åben, men det gør hun, det skal nok ændre sig men vi er optimistiske.

Kvik og Bella har rigtig meget glæde af hinanden, de leger og pjatter. Hun trives godt. Vi er rigtige glade for hende, hun er kærlig, legesyg, venlig, intelligent hund. Hun har ikke ødelagt noget ud over at tømme skraldespanden på camping, og sofa pudder, som hun ville bruge som redde bygnings materiale. Vi har fundet ud af at hun ikke er glad for at blive efterladet og er rædselsslagen for at komme i bur. Det kan måske have været en del af grunden til at hun reageret som hun gjorde, det er bare noget jeg tror.

Hun er blevet en del af vores lille familie, på to mennesker og tre hund.

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *