Hvorfor træne med hunden

Hvorfor træne med hunden?

Hvorfor er det enligt en god ide at træne med hunden. Kan det ikke bare være lige meget. Der er mange når de anskaffer sig en hund, ikke overvejer hvor meget tid det tager at træne med hunden. Det kræver tid og tålmodighed at opdrage på sin nye hvalp. 

Hvalpen

Det er en god ide at træne med hunden, da det skaber et særligt forhold, i lærer at samarbDet er en god ide at træne med hundenejde. Når du anskaffer dig en hund vil det være godt at starte til hvalpetræning, så båden dig og hunden lærer de mest almindelige kommandoer som sit og dæk. Det er ikke nødvendig at skulle i konkurrence, det er ikke derfor at du skal træne med hunden, det er for at i lærer at samarbejde. Du kan sagtens begynde at træne hvalpen når du får den. Du skal lærer at værre en god leder for hunden. Det er jo dig der bestemmer.

Hvorfor valgte jeg at træne i DCH

Jeg valgte at starte på et hvalpehold i DCH Bjerringbro. Der er der mange gode trænerer og vi er utrolige glade for at komme der. Vi kan få al den hjælp vi har brug for, og kan altid kontakte træneren hvis vi har spørgsmål eller problemer. Da vi fik Kvik der er en beagle kunne jeg hurtig se at det var en god ide at få hjælp til at opdrage på ham. Det var ikke det samme der skulle gøres som med den gamle hund vi har. Vi lærte ikke kun sit og dæk men også at læse hunden signaler, som er utrolig vigtigt at kunne. Du får af viden hvad du gør godt og hvad du skal gøre anderledes, det gør du ikke hvis du træner alene.

Hvorfor valgte jeg at træne videre

Da hvalpetræningen var færdig, kunne jeg godt mærke at vi kunne lære meget mere, ved at forsætte på holdet. Vi var alle i samme båd på holdet, det var rart at mærke at det ikke kun var mig der kunne have en hund der ikke altid gad, det skiftes de til. Vi har et rigtigt sammenhold på de hold jeg går på og vi snakker sammen efter træning, især om dagen træning, spørgsmål bliver besvaret. Vi går og til agility og selv om at det nogen gange er svært at fange hans opmærksomhed, er vi meget glade for det. Jeg har en ide om at spor vil være en rigtig god ide at gå med kvik. han elsker at arbejde med næsen.

Alt i alt synes jeg at det er rart at vi valgt at gå i klub i stedet for at være alene. Jeg må indrømme at jeg blev bidt af det. Det er utroligt hvad den kan lærer bare man de rigtige værktøjer. Selv om at han er en beagle og at det ikke går så hurtigt, kan jeg godt se fremgang. Jeg elsker at træne med hunden

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *